Суміш перців
433 грн.
за тарне місце
по узгодженню
Вага (кг):
Кількість, кг:
- +
Мінімальне замовлення від 700 грн.

Суміш перців горошком є однією з найбільш вишуканих та затребуваних у світовій кухні приправ. Застосовується для приготування різних страв (від супів до десертів), а також народної медицини. На сучасному ринку можна придбати суміш із 5 перців, а також – з 4 інгредієнтів.

Головною перевагою купажу виступає не його гострота, а багата ароматична та смакова палітра. ТМ «Кавовий Оксамит» пропонує придбати цю популярну приправу з можливістю оптових знижок. Вся рослинна продукція з нашого магазину зібрана у регіонах з бездоганною екологією та відповідає міжнародним стандартам якості.

Суміш перців: опис продукту

Набір із 4 гредієнтів складається з наступних видів перцю-горішка:

Приправа «Сумішка перців» може також включати запашний горошок, відомий багатокомпонентною аромапалітрою з нотками мускатного горіха та гвоздики.

Особливості вирощування

До основних країн-постачальників належать: Індія, Шрі-Ланка, Бразилія, Суматра, Перу, Ява, Борнео. Перед тим, як продати на експорт суміш перців оптом, всі компоненти збираються окремо та проходять спеціальну обробку. Чорний і зелений горошок збирають незрілим, а білий і рожевий одержують із дозрілих плодів.

Після збирання врожаю сировина обробляється декількома способами, залежно від виду: ошпарюється окропом (чорний горошок), очищається від оплодів (білий), сушиться (зелений) і т.п. Чорний, зелений та білий перець виростає на одному виді рослини - ліані перцевої, проте збирається на різних стадіях зрілості плодів. Рожевий горошок отримують від американського дерева шинуса фісташколістної, вічнозеленої рослини (найближчі родичі - фісташкові та кешью).

Хімічний склад та калорійність

Суміш 4 перцю - це багатокомпонетна приправа з багатим набором вітамінів та мікроелементів. Продукт містить збалансований комплекс мінералів:

  • мідь
  • калій
  • цинк,
  • залізо,
  • магній
  • селен
  • кальцій,
  • фосфор
  • марганець
  • натрій
  • фтор

Калорійність 100 г продукту становить 255 ккал.

Вітаміни: бета-каротин, A, B, B2, B4, B6, B9, C, Е, К, РР.

Застосування у кулінарії

Найбільш широко спеція використовується при приготуванні перших страв - супів, борщів, бульйонів, юшка. Приправа надасть оригінального смаку салатам, соусам і підливам. Суміш перців (ціна якої доступна всім) користується попитом при виготовленні страв з м'яса та риби, а також ковбасних виробів. У європейській кухні всі класичні стейки смажаться з додаванням даної спеції, яка також підійде під час запікання риби та овочів на грилі. Ароматні горошинки стануть гарним супроводом при консервуванні овочів та салатів, надавши їм пікантності та краси.

Деякі гурмани вважають за краще додати «перчинку» навіть у домашнє морозиво, шоколад, кондитерські вироби (пряники, печиво, крем). Спеція використовується для приготування пуншу, екзотичного чаю, коктейлів. Досвідчені кухарі рекомендують додавати горошок на початку термічної обробки, а мелену спецію за кілька хвилин до закінчення.

Суміш перців: користь

У народній медицині продукт переважно застосовується для:

лікування патологій нервової системи
нормалізації травлення.
лікування захворювань системи кровообігу
Застосування у лікарських формах та у складі страв протипоказане при індивідуальній непереносимості препарату, при запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту та хворобах нирок.

У підприємстві ТМ «Кавовий Оксамит» ви можете швидко вибрати суміш перців та купити її за доступною вартістю!