Базилік - одна з найпопулярніших спецій на сьогодні для багатьох страв
Гібіскус, який відомий ще під назвою каркаде, це рослина, що стала популярною завдяки приготуванню чаю з лікарськими властивостями
Естрагон – це пряність, яка приваблює вас унікальним свіжим запахом, досить сильним і схожим на аніс
Точного рецепта смесь не предусматривает. Итальянские кулинары настолько любят специи, что добавляют их в разнообразные блюда
Кріп – це пряність, відома нам з дитинства. Вона звично доповнює багато національних та звичних страв
Лимон – це один з найбільш популярних фруктів у нашій кухні.
Сушена м'ята – це чудовий спосіб надати вашій їжі цікавий аромат. Висушені листочки м'яти зберігають усі корисні речовини
Майоран - пряна трава з тонким і м'яким смаком та ароматом, широко використовується в середземноморській таєвропейській кухні
Тонкий запах і особливий гоструватий смак орегано завоював серця найпросуненіших кулінарів світу.
Свіжа зелень проростає з першими весняними променями та закінчується під час осінніх холодів. Яскравий запах, приємний смак
Надають першим та другим стравам приємного запаху, служать оригінальним декором, а також посилюють апетит
Унікальні властивості рослини та багатий хімічний склад зумовлюють його широке застосування в кулінарії, народній та офіційній медицині, косметології
Сторінка 1 із 2