Насіння анісу – популярна спеція, що знайшла своє застосування у приготуванні десертів, солодкої випічки, киселів, чаїв та фруктових компотів.
Однією з найпопулярніших спецій в Україні є, звичайно ж, гірчиця
Чорний кмин, чорнушка, каллінджі – це всі назви однієї і тієї ж спеції, яку часто порівнюють із перцем. Калінджі має ніжну гостроту
опис
Приправа відрізняється вираженим смаком та глибоким ароматом. Смак гірко-пекучий і насичено пряний
Ароматну приправу застосовують не тільки в кулінарії, але і в косметології (миловаріння), і в медицині
У кулінарії використовують листя коріандру, яке називають кинзою, і його насіння. Рослина цінується за різкий приємний аромат
Смак спеції освіжаючий, яскравий та багатогранний. Стебла та плоди кропу затребувані у кулінарії, медицині та косметології
Її застосування дозволяє зробити страви ароматнішими. Кумін також надає яскравості смаку приготовлених страв.
Зіра або кумін - це сильна, гірко - пряна спеція, з легким відтінком горіха та ноткою солодощі
Має м'який приємний аромат та горіховий смак. Пряність користується високим попитом у Європі
Насіння кунжуту чорного відрізняється різким горіховим ароматом і приємним гіркуватим смаком
Сторінка 1 із 2